DAG 7: MIJN SPIRITUALITEIT & BEZIELING

We wisten wel dat er meer was. Tussen hemel en aarde.

Dat waren wij. Wij bleken dat wat tussen hemel en aarde is. Samen met de planten en de dieren. Wij zijn de wonderen der natuur en de natuur is het wonder in ons.

Ons denkend vermogen kreeg generaties lang de bovenhand. Begrip en intellect, boven verwondering en intuïtie. Maar wanneer deze hand in hand gaan, ontsluiten we de toegang voor onze bezieling in de wereld.

De neerwaartse beweging van de manifestatie van onze ziel via ons lichaam, vloeit samen met de opwaartse beweging van bevrijding die ons aardse leven verbindt met een hogere bedoeling.

We herinneren ons steeds vollediger dat ‘wij’ het vehikel zijn dat we kozen om hier te denken, te voelen, te verbinden, te ontwikkelen en te werken.

Wanneer we ons leeg of afgescheiden voelen, onwaardig of eenzaam, zijn we eigenlijk de verbinding met dat wat ons bezielt en inspireert vergeten. Het aardse en het spirituele zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

MEDITATIE: BIBLIOTHEEK VAN DE ZIEL

Deze meditatie is een innerlijke reis naar de bibliotheek van jouw ziel. Deze plek is een onuitputtelijke bron van wijsheid, die altijd beschikbaar voor je is, als je je erop afstemt. Neem een vraag mee in je hart, laat je leiden door je intuïtie en stel je open voor de informatie.