DAG 6: MIJN CREATIVITEIT

Hoe hebben we ooit kunnen denken dat we niet creatief zijn? Wij, de unieke creatieve expressies van de oneindige bron van overvloed waarmee wij allemaal verbonden zijn?

Wij, die hier zijn om onze unieke creatieve expressie te eren en te leren kennen. Te ervaren, te beleven. Ons leven als een canvas. Onze beleving de pigmenten. Ons bewustzijn de penseel. Onze manifestaties de kwaststreken.

Creativiteit is van ons allemaal. We zijn creaties. We creëren ons leven in elk moment. Of we dat nu bewust of onbewust doen. We zijn onderdeel van de universele stroom van expansie.

Onze creativiteit beoefenen, is onze vrijheid uitoefenen. Vertrouwen op onze inspiratie, onze wensen en onze dromen. Varen op onze intrinsieke eigenschap: creatief.

Dat we er helemaal mogen zijn. Dat het onze ware natuur en diepste bedoeling is om daar volledig uiting aan te geven.

Laten we leren schilderen met het volstrekte vertrouwen van een kind dat speelt.

MEDITATIE: VISUALISATIE VERANDERING

Een manier om naar creativiteit te kijken is de beoefening van je vrije wil om in elk moment een nieuwe ervaring te kiezen. Je kunt deze meditatie gebruiken om een situatie waar je verandering in aan wilt brengen, creatief te benaderen met de kracht van jouw voorstellingsvermogen.