DAG 2: MIJN WERK & ACTIVITEITEN

Stel, dat we hier allemaal zijn gekomen met een hoogstpersoonlijke missie. Dat we ervoor kozen om het hier en nu te ervaren. Toezegden om specifieke levensthema’s aan te gaan. Om te groeien en te leren, te zoeken en te vinden.

Meer en meer van ons ontdekken dat we grootse dingen te doen hebben. Groots in de zin van: geworteld in onze diepste verlangens. Groots in de zin van: ten dienste van onszelf én anderen.

Zo groots, dat we in ons ontwikkelingsproces geheid aanlopen tegen de drempels die ons juist van dát pad lijken te weerhouden.

Wanneer we de drempels op dit pad leren zien als uitdagingen van de ziel, ontdekken we dat elke drempel een bouwsteen kan zijn.

Dat de beweging doorlopen wil worden: van drempel naar bouwsteen, van fout naar les, van vraag naar inzicht, van contractie naar verruiming. Van angst naar liefde.

De beweging van groei.

In overgave is alles er. Vertrouwen op onze diepste verlangens. Bewegen naar groei.

MEDITATIE: LEVENSBOOM

Zonder gronding, geen manifestatie. Door een stevige gronding, in je lichaam zijn en in contact zijn met je lijf, heb je volledige toegang tot je eigen energie, kracht en wijsheid. Je staat letterlijk stevig in je schoenen en bekrachtigt de werkelijke jij, je lichtkracht en zelfhelend vermogen.