Inner Journey Starter Kit Meditatiealbum

INNER NOMADS STARTER KIT

Hoe kun je je eigen energie leren  managen en zo ruimte te maken voor je authentieke zelf? Dit is een online programma van vijf modules verspreid over vijf dagen die je in je eigen tijd en tempo kunt doorlopen. Via inspiratielessen, geleide meditaties en journaling-opdrachten begeleid ik je stap voor stap met tools voor jouw dagelijkse practice. De onderwerpen die in deze Starter Kit aan bod komen zijn:

 • Van top tot teen: via ontspanning naar lichaamswijsheid;
 • Een stromend geheel: focus op je verticale alignment;
 • Je eigen ruimte zuiveren: energetisch schonen en loslaten;
 • Je energieveld: innemen en opladen;
 • Innerlijke reis naar je authentieke zelf.

Prijs: € 68 (incl. btw). Je krijgt direct toegang tot alle modules.

NIEUWE ONLINE RETRAITE over loslaten


In elke fase van ons persoonlijke groeiproces hebben we de gelegenheid om het oude los te laten, en zo ruimte te maken voor het nieuwe. Waarom ervaren we loslaten dan vaak als een moeilijk en moeizaam proces?

Tijdens deze kleine online retraite leer je jezelf liefdevol te begeleiden in het proces van loslaten. Ik deel mijn zielenroerselen, een geleide meditatie ter voorbereiding en een ritueel voor loslaten. Bovendien krijg je toegang tot de opname van een live online class met drie aanvullende geleide meditaties die het proces van loslaten ondersteunen. Na aanschaf krijg je direct toegang tot de online meditatieruimte met alle materialen. Je doorloopt deze retraite in je eigen tijd en tempo.

EEN INNERIJKE REIS: MANIFESTATIE MEDITATIE


Je eigen legende leven. De kracht van mythes pulseert al duizenden jaren in ons collectieve bewustzijn. Onze intuïtie kent de taal van symboliek en archetypen die via deze mythes tot ons spreken. 

Speciaal voor de Leeuwenpoort van 2019 nam ik een geleide meditatie op. Tijdens deze innerlijke reis verkennen we het archetype van de Leeuwenpoort, die leidt tot het hart van jouw manifestatiekracht. Van jouw creativiteit. Wat je ook in je leven wenst te brengen: deze innerlijke reis is gemaakt om je te bekrachtigen in jouw creatieve proces. Een proces van loslaten, ontvangen en vieren.

FOLLOW YOUR INNER NOMAD MEDITATIEALBUM 

Een verzameling van krachtige geleide meditaties om jouw innerlijke reis te inspireren en te ondersteunen:

 • Levensboom: een meditatie die je helpt gronden en verbinding ervaren;
 • Zelfreflectie: een visualisatie waarmee je naar jezelf en je gedrag kunt kijken;
 • Verandering: een visualisatie voor het aanbrengen van verandering in je leven;
 • Intuïtie Raadplegen: contact maken met je innerlijke leiding;
 • Overvloed: een inner journey waarin je je eigen overvloed ervaart;
 • Helderheid: een meditatie waarin je je eigen energieveld opschoont en oplaadt.

Prijs: € 24 (incl. btw)