INNERLIJK KOMPAS

Hoe kan ik dichterbij mezelf komen en blijven? Hoe vind ik richting in mijn leven en zet ik stappen daar naartoe? Hoe kan ik meer vertrouwen op mijn innerlijk weten? Wat zijn de beste keuzes voor mij?

Alle antwoorden liggen in jou. Laten we samen onderzoeken hoe je jouw antwoorden kunt vinden. In deze online masterclass neem ik je mee op een innerlijke reis met de intentie om jouw authentieke koers te varen met je eigen innerlijke kompas. 

INHOUD


Introductie  •  00:02:13

Kort over mij – werk & privé  • 00:03:58

Mijn pad van persoonlijke groei  •  00:05:58

Het ontstaan van Inner Nomads  •  00:12:21

Pijlers van Inner Nomads  •  00:21:16

Mijn gedichten  •  00:28:20

Je intentie formuleren  •  00:31:27

Innerlijk kompas en de reis  •  00:46:41

Uitnodiging Meditate with me  •  01:26:52

KIJKEN


Hieronder kun je de Innerlijk Kompas masterclass bekijken. Zo nodig, dan kun je de kwaliteit van beeld en geluid verbeteren door op het tandwieltje rechtsonder te klikken en te kiezen voor 720 p. Ben je onderweg? Dan kun je deze masterclass ook beluisteren via de audio-opname hieronder.  

LUISTEREN


Hieronder kun je de Innerlijk Kompas masterclass ook beluisteren via deze audio-opname.

UITNODIGING

tijdelijke ZOMERAANBIEDING


Wil je het navigeren met je innerlijke kompas verder verdiepen? In het online programma Meditate with me neem ik je mee in zes online workshops waarin we alle stappen uit de masterclass verdiepen en kracht bijzetten.

Via zes thema’s ga je leren en ervaren hoe je jouw leven van binnenuit kunt navigeren. Ik neem je mee op een innerlijke reis. Laat je verschillende technieken en methodes beleven uit alle windstreken. Maar ik leg ook uit hoe de tools die we gebruiken, zoals meditatie en visualisatie werken: in ons brein en onze energie. 

Alle workshops zijn na aanschaf direct toegankelijk voor jou. Je kunt ze doorlopen in je eigen tijd en tempo. 

TIJDELIJK AANBOD | Alleen tot 22 augustus 2019 kun je het online programma Meditate with me kopen voor 149 euro (oorspronkelijke prijs: 220 euro). Daarvoor krijg je toegang tot de besloten online leeromgeving met je eigen inloggegevens. Daarin staan zes online workshops die elk twee uur duren: zowel opnames in video als alleen in audio, zodat je ze ook als podcasts kunt beluisteren. Inclusief opdrachten en vermelding van favoriete boeken om de lesstof te verdiepen.

BONUS | Voor deelnemers aan deze zomercursus, geef ik een complementaire live Q&A-sessie via Zoom Webinar op woensdag 28 augustus 2019 van 10.00 – 12.00 uur. Je kunt van tevoren je vragen naar mij e-mailen en ontvangt na deze sessie ook een opname.

Dank je wel! Ik ben zo dankbaar dat ik je mag inspireren en uitnodigen om samen een stukje wandelen tijdens deze reis om meer en meer van binnen naar buiten te bewegen in het leven. Als je het leuk vind om te blijven connecten, dan ben je van harte welkom om je hieronder in te schrijven voor de Inner Nomads niewsbrief, bij de Inner Nomads Community op Facebook te komen of via Instagram!

Innerlijke lenteschoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn focus voor dit jaar is 'integratie'. Numerologisch gezien, is negen dan ook mijn persoonlijke jaargetal: het laatste jaar in een cyclus van negen jaren. Gevoelsmatig klopt dit voor mij helemaal. Ik haal mijn netten op van de afgelopen jaren, knoop losse eindjes...

Lees meer
Het medicijn van februari

Het medicijn van februari

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke...

Lees meer
De kracht van zachtheid

De kracht van zachtheid

    Wat ik regelmatig terugkrijg van degenen die met mij zijn meegegaan op een innerlijke reis, is de zachtheid waarmee ze zichzelf hebben kunnen benaderen in het proces. Een mooier compliment kan ik niet bedenken, omdat ik ook ervaar hoe belangrijk dit...

Lees meer