INNERLIJK KOMPAS

Hoe kan ik dichterbij mezelf komen en blijven? Hoe vind ik richting in mijn leven en zet ik stappen daar naartoe? Hoe kan ik meer vertrouwen op mijn innerlijk weten? Wat zijn de beste keuzes voor mij?

Alle antwoorden liggen in jou. Laten we samen onderzoeken hoe je jouw antwoorden kunt vinden. In deze online masterclass neem ik je mee op een innerlijke reis met de intentie om jouw authentieke koers te varen met je eigen innerlijke kompas. 

INHOUD


Introductie  •  00:05:55

Kort over mij – werk & privé  • 00:06:40

Mijn pad van persoonlijke groei  •  00:09:18

Het ontstaan van Inner Nomads  •  00:14:56

Pijlers van Inner Nomads  •  00:23:39

Mijn gedichten  •  00:25:48

Je intentie formuleren  •  00:33:10

De innerlijke reis  •  00:49:37

Mijn missie en visie  •  01:33:35

Uitnodiging Meditate with me  •  01:36:47

KIJKEN


Hieronder kun je de Innerlijk Kompas masterclass bekijken. Zo nodig, dan kun je de kwaliteit van beeld en geluid verbeteren door op het tandwieltje rechtsonder te klikken en te kiezen voor 720 p. Ben je onderweg? Dan kun je deze masterclass ook beluisteren via de audio-opname hieronder.  

LUISTEREN


Hieronder kun je de Innerlijk Kompas masterclass beluisteren via deze audio-opname.

Dank je wel! Ik ben blij je te inspireren om van binnenuit te navigeren door het leven. Als je het leuk vindt om te blijven connecten, dan ben je van harte welkom om je hieronder in te schrijven voor de Inner Nomads niewsbrief, bij de Inner Nomads Community op Facebook te komen of via Instagram!

NIEUWE ONLINE RETRAITE


In elke fase van ons persoonlijke groeiproces hebben we de gelegenheid om het oude los te laten, en zo ruimte te maken voor het nieuwe. Waarom ervaren we loslaten dan vaak als een moeilijk en moeizaam proces?

Tijdens deze kleine online retraite leer je jezelf liefdevol te begeleiden in het proces van loslaten. Ik deel mijn zielenroerselen, een geleide meditatie ter voorbereiding en een ritueel voor loslaten. Bovendien ontvang je de opname van een live online class met drie aanvullende geleide meditaties die het proces van loslaten ondersteunen. Na aanschaf krijg je direct toegang tot de online meditatieruimte met alle materialen. Je doorloopt deze retraite in je eigen tijd en tempo.