Selecteer een pagina

INNERLIJK KOMPAS

In deze online masterclass neem ik je mee op een innerlijke reis met de intentie om jouw authentieke koers te varen met je eigen innerlijke kompas. De vragen die ik het meest gesteld krijg, zijn vragen zoals: Hoe kan ik dichterbij mezelf komen en blijven? Hoe vind ik richting in mijn leven en zet ik stappen daar naartoe? Hoe kan ik meer vertrouwen op mijn innerlijk weten? Hoe behoud ik mijn evenwicht? Wat zijn de beste keuzes voor mij? Alle antwoorden liggen in jou. Laten we samen onderzoeken hoe je daar bij komt.

INHOUD


Introductie  •  00:05:55

Kort over mij – werk & privé  • 00:06:40

Mijn pad van persoonlijke groei  •  00:09:18

Het ontstaan van Inner Nomads  •  00:14:56

Pijlers van Inner Nomads  •  00:23:39

Mijn gedichten  •  00:25:48

Je intentie formuleren  •  00:33:10

De innerlijke reis  •  00:49:37

Mijn missie en visie  •  01:33:35

Uitnodiging Meditate with me  •  01:36:47

KIJKEN


Hieronder kun je de Inner Kompas masterclass bekijken. Ben je onderweg? Dan kun je deze masterclass ook beluisteren via de audio-opname hieronder.  

LUISTEREN


Hieronder kun je de Inner Kompas masterclass ook beluisteren via deze audio-opname.

UITNODIGING

Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen aan Meditate with me. Een meditatie deep dive waarbij we alle stappen uit de masterclass wekelijks verdiepen en versterken. Sinds 4 juni komen we gedurende zes weken wekelijks samen, offline op dinsdagavond en online op woensdagochtend.

Je kunt nog instromen! Je kunt je aanmelden om aan te schuiven bij de eerst volgende offline bijeenkomst in Amsterdam. Of je kunt je inschrijven voor het online programma, krijgt dan toegang tot de opnames van de workshops die al geweest zijn en kunt live meedoen met de sessies die nog gepland staan.

Ik neem je mee op een innerlijke reis. Laat je verschillende technieken en methodes beleven. Maar leg ook uit hoe meditatie werkt: in ons brein en onze energie. Het is mijn intentie om je via zes thema’s te laten ervaren hoe meditatie werkt voor jou en hoe jij het in je leven kunt integreren, zodat je jouw authentieke koers kunt varen met jouw innerlijke kompas.

Dank je wel! Ik ben zo dankbaar dat ik je mag inspireren en uitnodigen om samen een stukje wandelen tijdens deze reis om meer en meer van binnen naar buiten te bewegen in het leven. Als je het leuk vind om te blijven connecten, dan ben je van harte welkom om je hieronder in te schrijven voor de Inner Nomads niewsbrief, bij de Inner Nomads Community op Facebook te komen of via Instagram!

De kracht van zachtheid

De kracht van zachtheid

    Wat ik regelmatig terugkrijg van degenen die met mij zijn meegegaan op een innerlijke reis, is de zachtheid waarmee ze zichzelf hebben kunnen benaderen in het proces. Een mooier compliment kan ik niet bedenken, omdat ik ook ervaar hoe belangrijk dit...

Lees meer
Meereizen met de nieuwe maan

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer
Creating things I wish existed

Creating things I wish existed

    Creating things I wish existed. Dat was het uitgangspunt toen ik nog geen naam, geen logo of duidelijk beeld had van wat uiteindelijk Inner Nomads zou worden. De term 'online retraite' werd me intuïtief toegefluisterd. Online inspiratie en tools die je...

Lees meer