INNER FLOW 2017/2018: EEN INNERLIJKE ONTDEKKINGSREIS

Voel je dat je eraan toe bent om jouw persoonlijke en spirituele groei een diepe impuls te geven? Om je innerlijke reis met zelfcompassie en nieuwsgierigheid aan te gaan? Om jezelf werkelijk te omarmen voor meer helderheid, harmonie en heling? Dan nodig ik je van harte uit om zeven maanden lang mee te reizen met Inner Flow: een rijke bron voor liefdevol zelfonderzoek, bewustwording en zelfrealisatie.

Liefs,

Op 18 september 2017 begint Inner Flow, een online en offline programma van zeven modules die je inspiratie, handvatten en begeleiding biedt voor jouw innerlijke reis. Je kunt Inner Flow volledig online volgen. Of online én offline meereizen in een besloten vrouwencirkel. We richten onze aandacht op de zeven hoofdchakra’s, gaan werken met de elementen en gebruiken benaderingen uit verschillende spirituele tradities. Inner Flow is een bron voor liefdevol zelfonderzoek, bewustwording en zelfrealisatie. 

Samen online op reis: rijke toolkit voor spirituele groei

Je krijgt elke maand online toegang tot een nieuwe module met een rijke variatie van inspiratiesessies op video, lessen en meditaties in audiobestanden, creatieve oefeningen, affirmaties en oefeningen voor zelfzorg, beschreven in een zorgvuldig vormgegeven werkboek. Ruim voldoende tools voor jouw innerlijke ontdekkingstocht.

Verdiepende vrouwencirkel en persoonlijke benadering 

Als je ook deelneemt aan de offline vrouwencirkel, komen we maandelijks samen met een kleine groep in Amsterdam. De invulling van deze bijeenkomsten is aanvullend op het online programma en stel ik intuïtief samen. Deze invulling zal aansluiten op de persoonlijke intenties, thema’s en behoeften van de deelneemsters. Zo vormen de live bijeenkomsten een vruchtbare aanvulling voor jouw eigen innerlijke reis en persoonlijke groei.

DE ROUTEKAART VAN ONZE INNERLIJKE REIS

7 modules in 7 maanden

Je kunt ervoor kiezen om deze cursus volledig online te volgen. Je krijgt dan elke maand toegang tot een nieuwe module, treft medereizigers online in de besloten Facebook-groep waarin ik via Facebook live ondersteuning en uitleg geef. Samen met een kleine groep vrouwen zal ik ook offline de reis maken: we komen maandelijks samen in Amsterdam om dieper op de materie in te gaan, elkaar te inspireren, samen te mediteren, onze creativiteit te laten stromen en ervaringen te delen.

Je logt in op de besloten online omgeving van Inner Nomads waar je toegang hebt tot de zeven modules van de Inner Flow online retraite.

Mag jij er helemaal zijn? In deze module gaan we in op onze gronding, de wijsheid van ons lichaam en onze innerlijke veiligheid. Jij bent de aarde waarop alle dingen rusten.

Je gevoelswereld als wegwijzer. In deze module duiken we in onze emoties, verlangens en creativiteit. Het element water leert ons over de kracht van verandering.

Werken jouw ego en ziel samen in balans? Deze maand werken we met de thema’s wilskracht, autonomie en eigenmacht. Het element vuur leert ons over transformatie.

Heb jij net zoveel compassie voor jezelf als voor anderen? Op de helft van onze reis verkennen we het leven vanuit ons hart: over troost, verbinding en liefde.

Durf jij jouw waarheid te uiten? Nu gaan we de ether in: de sfeer van trillingen, geluid en communicatie. Over werkelijk luisteren en het recht van spreken.

Vertrouw jij op het helder zien van jouw innerlijke visie? In deze module verdiepen we ons in de kracht van visualisatie en symbolen, inzicht en illusies.

Laat jij je leiden door jouw innerlijke wijsheid? In deze module gaan we in op ons kosmisch bewustzijn en het herprogrammeren van onze overtuigingen.

WAT INNER FLOW VOOR JOU KAN BETEKENEN

 

 • Je persoonlijke groei en zelfrealisatie een diepe impuls geven;
 • Jouw persoonlijke thema’s aangaan voor innerlijke bevrijding;
 • In je eigen kracht komen door jezelf meer en meer te omarmen; 
 • Leren vertrouwen op jouw intuïtie en helderheid;
 • Dichterbij je ware, pure zelf komen;
 • Kennis over en ervaring met chakrapsychologie en elementenleer;
 • Je eigen, oorspronkelijke creativiteit hervinden;
 • Zorgvuldig met je eigen energie leren omgaan en balanceren;
 • Het niet meer allemaal alleen doen, voor de verdieping die jij nodig hebt;
 • Een ondersteunende groep gemotiveerde gelijkgestemden;
 • Zorgvuldige, respectvolle en liefdevolle begeleiding van mij.

EIGENTIJDSE MIX VAN TRADITIES EN BRONNEN

Voor alle materialen van Inner Flow, combineer ik verschillende tradities en bronnen van wijsheid tot toegankelijke en levendige materie. De stof deel ik in de vorm van:

 • inspiratiesessies op video;
 • geleide meditaties en verdiepende lessen in audiobestanden;
 • creatieve oefeningen en affirmaties;
 • self care tips en rituelen;
 • zorgvuldig vormgegeven werkboek (pdf);
 • een bronnenlijst ter referentie en voor verdere verdieping;
 • ondersteuning en uitleg via Facebook live.

Bonussen: Bij je inschrijving voor het online programma van Inner Flow, ontvang je gratis het Follow Your Inner Nomad Meditatiealbum. Als je bovendien meedoet aan de maandelijkse offline vrouwencirkel van Inner Flow, krijg je ook het Inner Journey Starter Kit Meditatiealbum cadeau.

Voor het delen van inspiratie en ervaringen is er voor zowel het online als het offline programma een aparte besloten groep op Facebook, waarin we contact met elkaar en andere deelnemers hebben.

BONUS 1: FOLLOW YOUR INNER NOMAD MEDITATIEALBUM

Bij jouw deelname aan het online progamma van Inner Flow, krijg je het Follow Your Inner Nomad Meditatiealbum (audio download) ter waarde van € 24 cadeau! Zes krachtige meditaties die je Inner Nomad zullen inspireren:


 • Levensboom: een meditatie die je helpt gronden en verbinding ervaren;
 • Zelfreflectie: een visualisatie waarmee je naar jezelf en je eigen gedrag kunt kijken;
 • Verandering: een visualisatie voor het aanbrengen van verandering in je leven;
 • Intuïtie Raadplegen: een meditatie waarin je contact maakt met je innerlijke wijsheid;
 • Overvloed: een inner journey waarin je je eigen overvloed ervaart;
 • Helderheid: een meditatie waarin je je energieveld opschoont en oplaadt.

BONUS 2: INNER JOURNEY STARTER KIT MEDITATIEALBUM

Bij jouw deelname aan zowel het online als offline programma van Inner Flow, krijg je naast het Follow Your Inner Nomad Meditatiealbum bovendien het Inner Journey Starter Kit Meditatiealbum cadeau ter waarde van € 20.

Meditaties die je stap voor stap begeleiden naar een complete dagelijkse practice om je eigen energie te managen. Een ‘Personal Energetic Hygiene 101’ die zo vanzelfsprekend zou mogen zijn als je tanden poetsen. Om zo ruimte te maken voor je authentieke zelf.

 • Van top tot teen: via ontspanning naar lichaamswijsheid;
 • Een stromend geheel: focus op je verticale alignment;
 • Je eigen ruimte zuiveren: energetisch schonen en loslaten;
 • Je energieveld: innemen en opladen;
 • Innerlijke reis: naar je authentieke zelf.

WANDEL JE MET ONS MEE?

Ik zie ernaar uit om deze innerlijke reis met jou te delen. We werken zowel online als offline met een beperkt aantal deelnemers, zodat persoonlijk contact via e-mail, in de Facebook-groep en tijdens de live bijeenkomsten gewaarborgd blijft.

Want ik geloof dat aandacht, focus, samenkomen en delen tijdens de innerlijke reis van essentieel belang zijn om het meeste uit de ervaring te halen. Voor jouw persoonlijke en spirituele groei.

Mijn rol is holding the space, intuïtieve afstemming, begeleiding en inspirerende handreikingen. De materialen van de online cursus kun je grotendeels downloaden en blijven ook na deze zeven maanden beschikbaar voor jou.

Je kunt Inner Nomads volgen via www.innernomads.com of via:

OVER MIJ

Mijn naam is Miranda, oprichtster van Inner Nomads en Miranda Slaman Communicatie & Coaching. Als Inner Journey Coach inspireer en begeleid ik individuen en groepen bij hun innerlijke reis: intuïtieve readings en coaching, geleide meditaties, online retraites, vrouwencirkels, trainingen op het gebied van intuïtie en creativiteit. Als Inner Business Coach adviseer ik ondernemers wiens missie het is om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Mijn zakelijke specialisatie is bezielde zichtbaarheid: creatieve communicatiestrategie, soulful storytelling en een eigen stijl die in woord en beeld van binnenuit ontstaat.

In de afgelopen jaren heb ik het innerlijke pad bewandeld via de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Mijn passie ligt in het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse. Het gaat mij om de praktische toepasbaarheid van spiritualiteit en de dagelijkse integratie van intuïtie en bezieling: het leven als levende meditatie, in creatieve vrijheid. Meer over mij, lees je hier.