Selecteer een pagina

Inner Nomads Inspiratie | December 2017

7 december 2017

NATUURLIJK RITME | Midden in de stad leven en het ritme van moeder natuur volgen, voelt soms als een… Uitdaging. Dit is een van mijn lievelingsplekken in de stad om mij te omgeven met stadse, natuurlijke schoonheid. Avondwandelingen met bijzondere verlichting, kampvuur en glühwein mogelijk tot en met 7 januari 2018.

CREATIVITEIT | Ik was een Nederlander in Parijs, rond de jaren twintig van de negentiende eeuw. Ik weet het zeker. Afgelopen week haalde ik mon coeur métropolitain op bij deze tentoonstelling. Nog te bekijken tot en met 7 januari 2018.

ZELFZORG | Als ik in de gelegenheid ben, volg ik altijd de Chi Kung-lessen van Raquel Jesus op woensdagochtend in Amsterdam. Haar teachings resoneren elke keer weer tot in de kern van mijn eigen werk. Zo dankbaar voor. 13 december 2017 is de laatste sessie van de herfst-cyclus, 10 januari 2018 start de winter-cyclus (zeven lessen).

INNERLIJK REIZEN | Afgelopen week mocht ik aanschuiven bij het begin van een jaarcyclus waarin ik in gezelschap van een groep bijzondere vrouwen de sacred teachings van een Hopi Grandmother mag gaan ontvangen. Binnenkort nodig ik je graag uit voor een online Medicine Walk, waarin we de paden in het medicijnwiel bewandelen, om harmonie op ons eigen levenspad uit te nodigen. May you walk in beauty.

ZELFZORG | Dit is een van mijn lievelingssoepen in het najaar. Een linzenstoofschotel, eigenlijk. Gember, knoflook, citroen, komijn, tomaten en een flinke snuf cayennepeper… Een hartverwarmende combinatie.

RITUELEN | We bezielen het leven, door de betekenis die wij eraan geven. Van een simpele handeling, tot uiterst ingewikkelde projecten: wat met zuivere aandacht wordt uitgevoerd, maakt van leven levenskunst. Met de ritual baths van Mama Medicine, kom ik deze winter het liefst tot mezelf.

Dit artikel delen:

Misschien ook interessant voor jou

De kracht van zachtheid

    Wat ik regelmatig terugkrijg van degenen die met mij zijn meegegaan op een innerlijke reis, is de zachtheid waarmee ze zichzelf hebben kunnen benaderen in het proces. Een mooier compliment kan ik niet bedenken, omdat ik ook ervaar hoe belangrijk dit...

Lees meer

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer

Creating things I wish existed

    Creating things I wish existed. Dat was het uitgangspunt toen ik nog geen naam, geen logo of duidelijk beeld had van wat uiteindelijk Inner Nomads zou worden. De term 'online retraite' werd me intuïtief toegefluisterd. Online inspiratie en tools die je...

Lees meer