CULTIVEER JE INTUÏTIE VOOR MEER INSPIRATIE EN CREATIVITEIT

Wil je meer vanuit je hart leven en op je intuïtie vertrouwen? Maar ontbreekt het je aan tijd, tools en inspiratie? Wat je ook wilt creëren in je leven, je intuïtie is hierbij een onmisbare partner voor jouw intellect. In onze huidige tijd en maatschappij zijn wij zo gewend om uitsluitend op onze ratio te vertrouwen. Terwijl die verstandige keuzes en omstandigheden ons allang niet meer altijd vervullen. Er is meer en we voelen het. De Inner Nomad Challenge biedt je van 28 maart tot en met 7 april 2016 thema’s en tools om de innerlijke reis aan te gaan. Waar je ook bent: thuis, onderweg, op werk of op vakantie. Creatieve oefeningen en meditaties voor meer innerlijke rust, overzicht en focus. Meer balans in je energie en een soepele flow van inspiratie. Jouw Inner Nomad wijst je de weg.

Voor de Inner Nomad Challenge heb ik vanuit mijn eigen kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke groei, spirituele en intuïtieve ontwikkeling een mooie contentmix gecreëerd. Een samenstelling die verschillende tradities, stromingen en andere bronnen van wijsheid combineert. Mijn doel: via gevarieerde thema’s, inspirerende invalshoeken en creatieve oefeningen of meditaties jou vertrouwd maken met jouw Inner Nomad. Om in het dagelijks leven meer bezieling en creativiteit te ervaren.

“At times you have to leave the city of your comfort and go into the wilderness of your intuition. What you’ll discover will be wonderful. What you’ll discover is yourself.”

― Alan Alda

WAAROM ZOU JE MEEDOEN AAN DE INNER NOMAD CHALLENGE?

We naderen een nieuwe tijd. Het is tijd om naar binnen te gaan om van daaruit te creëren. Het oude model dat ons wees naar doelen buiten onszelf past niet meer. Weerbarstig richten op productiviteit put ons uit. De nieuwe tijd vraagt om verstilling, verruiming, verzachting en verbinding. Om waarachtige transparantie en authenticiteit die wortelt in innerlijk meesterschap.

Bij deelname ontvang jij van 28 maart tot en met 7 april 2016:

  • Elke dag een video waarin ik thema, visie en inspiratie deel;
  • Elke dag een creatieve oefening of geleide meditatie;
  • Het Inner Nomad Challenge e-werkboek;
  • Kans op gratis deelname aan de Inner Nomads zomerretraite.

Voor sneak previews en updates over de challenge volg Inner Nomads via www.innernomads.com of via:

Challenge_Over Miranda_Wit_250216 Ik ben Miranda, oprichtster van Inner Nomads, freelance communicatie creatief, co-creator, intuïtief coach in opleiding, schrijver, vormgever, reiziger, kookliefhebster, moeder, geliefde. In de afgelopen jaren heb ik het innerlijke pad bewandeld via de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Mijn uitdaging en passie liggen in het samenbrengen van tradities en culturen, van Oost en West, van spiritualiteit en het alledaagse. Tijdens de Inner Nomad Challenge ga ik zowel mijn eigen ervaringen delen als thema’s en tools ter inspiratie van jouw innerlijke reis. Misschien herken jij ook dat het zo gemakkelijk is om telkens weer afleiding te vinden in alle impulsen van buitenaf. De content van deze challenge zal je helpen om je nieuwsgierigheid en inspiratie aan te wakkeren!

WAAROM IK EEN GRATIS CHALLENGE AANBIED

Een online challenge zie ik als een sympathieke vorm van het kosteloos delen van je kennis, ervaring en passie – ter kennismaking. De onderwerpen die ik je in deze elf dagen op introductieniveau ga voorleggen en laten ervaren, gaan we deze zomer dieper ervaren in de Inner Nomads online zomerretraite. ‘De uitdaging aangaan’ betekent hier voor mij: mezelf regelmatig blijven inspireren en verdiepen. Door mij intensief te laten coachen op zowel psychologisch, spiritueel als business vlak. Te blijven studeren, verdiepen, creëren.  In deze challenge nodig ik je uit om samen de reis maken langs de basisprincipes van het cultiveren van je intuïtie. Om onze inspiratie te laten stromen en onze creativiteit te ontplooien.  Je bent van harte welkom!