7 WEKEN JE EIGEN STROOM LEREN ERVAREN

Vanaf 25 juli tot en met 11 september 2016, duiken we samen in een 7-weekse online retraite die je kunt volgen vanuit je eigen huis, op vakantie of onderweg. Elke week krijg je online toegang tot nieuwe inspiratiesessies op video, verdiepende lessen en meditaties in audiobestanden, creatieve oefeningen, affirmaties en voedende zelfzorgrituelen beschreven in een zorgvuldig vormgegeven werkboek. Alles gericht op het vinden en ervaren van je eigen flow.

Want zodra we voorbij wat we ‘moeten’ geraken, vangen we intuïtief steeds meer van onze innerlijke stroom op. De verbinding in onszelf. Steeds bewuster ervaren we onze creatieve mogelijkheden: wat wil ik eigenlijk creëren in mijn leven en hoe wil ik mij voelen?

ZOMER: SEIZOEN VAN OVERVLOED

De zomer is het seizoen van overvloed. Het is de tijd van groei en rijping. Uitbundig, kleurrijk en stromend. De warmte geeft ons de kracht om het leven in al haar rijkdom te vieren. De extra uren zonlicht geven ons de tijd om onze creatieve energie te voeden en onderdeel te zijn van de overvloed om ons heen. Een overvloed aan licht, groei, creativiteit en levenslust.

Wat heb jij vanuit overvloed te creëren? Vertrouw op je eigen, natuurlijke flow en je zult ondersteuning ervaren.

“The only way to make sense out of change is to plunge into it, move with it, and join the dance.” ― Alan W. Watts

Hoewel de zomer heel uitnodigend is om in actie te blijven, kan het voedend zijn om ons ook te concentreren op de wederopbouw van de energie die we hebben verbruikt tijdens de winter en de lentemaanden. Om een evenwicht te vinden tussen actie en zijn, gaan we in deze online retraite aandacht besteden aan het managen van onze energiebalans.

INNER FLOW: WERKEN MET DE 7 CHAKRA’S

Tijdens de Inner Flow Retreat behandelen we elke week een ander onderwerp, dat samenhangt met een van de zeven krachtcentra: onze chakra’s. We stemmen af op deze verschillende niveaus van bewustzijn en werken met de bijbehorende thema’s, elementen, kleuren en symboliek.

We zullen ervaring opdoen met onder andere energetische meditaties, geleide visualisaties, mindfulness, hartritme meditatie en innerlijke journeys. Ik zal mijn eigen inspiratiebronnen delen ten aanzien van stromingen, teachers en boeken. Zeven weken lang handvatten om je eigen proces te inspireren en kracht bij te zetten.

We laten ons week na week begeleiden door onze innerlijke energieën en gedeelde inspiratie. We hervinden en stimuleren onze innerlijke stroom en eigen creatieve mogelijkheden.

WAT DE INNER FLOW ONLINE RETREAT VOOR JOU KAN BETEKENEN

 
 • Zeven weken lang inspiratie voor jouw innerlijke groei;
 • Ondersteuning van jouw meditatie practice;
 • Je ervaart meer rust, helderheid en richting;
 • Dagelijks je eigen energie voelen stromen;
 • Meer en meer vertrouwen op jouw intuïtie en inzichten;
 • Stimulering van je eigen, praktische creativiteit;
 • Meer kennis over en ervaring met je eigen innerlijke energieën;
 • Bewust meer balans aanbrengen in je energie;
 • Praktische en rijke invulling van jouw selfcare skills;
 • Steeds weer een stap dichter bij jezelf komen;
 • Je krijgt meer zicht op jouw prioriteiten voor de herfst.

INTUÏTIEVE MIX VAN TRADITIES EN BRONNEN

Op basis van intuïtieve afstemming, combineer ik verschillende tradities en bronnen van wijsheid tot toegankelijke en levendige materie. De stof deel ik in de vorm van:

 • inspiratiesessies op video;
 • geleide meditaties en verdiepende lessen in audiobestanden;
 • creatieve oefeningen en affirmaties;
 • self care tips en rituelen;
 • zorgvuldig vormgegeven werkboek (pdf);
 • een bronnenlijst ter referentie en voor verdere verdieping.

Bonusmateriaal: Bij je inschrijving voor de Inner Flow Online Retreat, ontvang je gratis het meditatiealbum van de ‘Follow Your Inner Nomad’ Challenge. Zie onder voor meer informatie.

Voor het delen van inspiratie en ervaringen is er de besloten Inner Nomads Community op Facebook, waarin we gedurende de online retraite en daarna contact met elkaar en andere deelnemers kunnen hebben.

BONUS: FOLLOW YOUR INNER NOMAD MEDITATIEALBUM

Bij jouw deelname aan de Inner Flow Online Retreat, krijg je het Follow Your Inner Nomad Meditatiealbum (audio download) ter waarde van € 24 cadeau! Zes krachtige meditaties die je Inner Nomad zullen inspireren:


 • Levensboom: een meditatie die je helpt gronden en verbinding ervaren;
 • Zelfreflectie: een visualisatie waarmee je naar jezelf en je eigen gedrag kunt kijken;
 • Verandering: een visualisatie voor het aanbrengen van verandering in je leven;
 • Intuïtie Raadplegen: een meditatie waarin je contact maakt met je innerlijke wijsheid;
 • Overvloed: een inner journey waarin je je eigen overvloed ervaart;
 • Helderheid: een meditatie waarin je je eigen energieveld opschoont en oplaadt.

BEN JE ER KLAAR VOOR OM MET ONS MEE TE STROMEN?

Ik zie ernaar uit om deze innerlijke reis met jou te delen. Deelname aan de online retraite kost € 144 incl. 21% btw, inclusief alle materialen die je kunt downloaden om tijdens en na de retreat te kunnen gebruiken. Plus zeven weken lang contact en begeleiding via mijn e-mails en de besloten Facebook-groep.

Misschien herken jij ook dat het zo gemakkelijk is om telkens weer afleiding te vinden in alle impulsen van buitenaf. Deze online retraite zal je zeven weken lang helpen om je inspiratie aan te wakkeren en een regelmatige inner practice voor jezelf te ontwikkelen.

Voor sneak previews en updates over de online Inner Flow online retraite, kun je Inner Nomads volgen via www.innernomads.com of via:

OVER MIJ

Mijn naam is Miranda. Ik ben oprichtster van Inner Nomads, freelance communicatie creatief en intuïtief coach bij Miranda Slaman Communicatie & Coaching. In de afgelopen jaren heb ik het innerlijke pad bewandeld via verschillende stijlen van meditatie en een verscheidenheid van werkvormen in de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Mijn uitdaging en passie liggen in het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse. Dit uit zich in de ontwikkelingen op mijn eigen groeipad, waarop ik mezelf regelmatig blijf inspireren en verdiepen via opleiding en training. Ik laat mij coachen op zowel psychologisch, spiritueel als business vlak.

Voor mij is oefenen, verdiepen en creëren dagelijks verbonden met het leven van het leven in een steeds grotere vrijheid. Het delen van dit pad brengt voor mij zoveel inspiratie en voldoening. Je bent van harte welkom om mee te wandelen! Tijdens de Inner Flow online retraite ga ik zowel mijn eigen ervaringen delen als thema’s en tools ter inspiratie van jouw innerlijke reis. Meer over mij lees je hier.