WELKOM BIJ INNER NOMADS


Onze Inner Nomads wijzen de weg in een wereld vanbinnen. Hier onderzoeken we onze eigenheid en kalibreren we ons innerlijke kompas. De reis van binnen naar buiten brengt ons zo op het authentieke pad van bewust leven en voorleven. Vanuit zelfinzicht, creativiteit en verbinding. Inspireer je innerlijke reis met meditatiealbums, online programma’s en workshopseries: bekijk het huidige aanbod hier

je innerlijke leidraad volgen


Mijn naam is Miranda. Mijn kracht zit in een geboeidheid door ons creatieve potentieel en mijn drijfveer om de punten te verbinden.

Als innerlijke reisbegeleider nodig ik je uit om je eigen leidraad te vinden en uitdrukking te geven aan jouw specifieke kwaliteiten – in je leven, je werk en je relaties.

Als schrijver, spreker en coach put ik uit mijn persoonlijke reisnotities om je te inspireren jouw eigen verhaal te verkennen, te verdiepen en te vernieuwen.

GRATIS ONLINE MASTERCLASS

Onlangs gaf ik deze gratis online masterclass waarin ik je meeneem op een innerlijke reis met de intentie om jouw authentieke koers te varen met je eigen innerlijke kompas. De vragen die ik het meest gesteld krijg, zijn vragen zoals: Hoe kan ik dichterbij mezelf komen en blijven? Hoe vind ik richting in mijn leven en zet ik stappen daar naartoe? Hoe kan ik meer vertrouwen op mijn innerlijk weten? Hoe behoud ik mijn evenwicht? Wat zijn de beste keuzes voor mij? Alle antwoorden liggen in jou. Hieronder kun je de opname van deze masterclass aanvragen.

NIEUW PROGRAMMA

Wil je meer van binnen naar buiten leren bewegen in het leven? Dan nodig ik je van harte uit voor deze meditatie deep dive. Op 4 juni 2019 zijn we gestart met Meditate with me. We komen wekelijks samen, offline op dinsdagavond en online op woensdagochtend. Ik neem je mee op een innerlijke reis. Laat je verschillende technieken en methodes beleven. Maar leg ook uit hoe meditatie werkt: in ons brein en onze energie. Het is mijn intentie om je via zes thema’s te laten ervaren hoe meditatie werkt voor jou en hoe jij het in je leven kunt integreren, zodat je jouw authentieke koers kunt varen met jouw innerlijke kompas. Je kunt nog instromen! Je kunt je aanmelden om aan te schuiven bij de eerst volgende offline bijeenkomst in Amsterdam. Of je kunt je inschrijven voor het online programma, krijgt dan toegang tot de opnames van de workshops die al geweest zijn en kunt live meedoen met de sessies die nog gepland staan.

INNER NOMADS PIJLERS 

“Many people are alive but don’t touch the miracle of being alive.” — Thich Nhat Hanh

TO GO INWARD | Onze Inner Nomad wijst de weg in een wereld vanbinnen. Het is degene die avonturiert door de subtiele lagen van onze ervaring. Om zo stap voor stap tot onze oorspronkelijke kern van waarheid te komen. En vandaaruit leren om meer en meer onze plek in te nemen. Zo beginnen we ons te herinneren dat het tijd is om onze creativiteit en innerlijk leiderschap in eigendom te nemen.

 

“The meaning of life is to find your gift. The purpose of life is to give it away.” Pablo Picasso

TO MANIFEST | De erkenning en expressie van wat in de kern bij ons hoort, vormen het pad naar het vertrouwen en volgen van onze visie. Naar het vinden en leven van onze eigen missie. Door ons actief en gericht te ontdoen van conditioneringen die de stroom vanuit de kern blokkeren, komt er ruimte voor wat we werkelijk willen manifesteren. We kiezen ervoor het onzichtbare zichtbaar te maken.

“Everybody can be great, because everybody can serve.” Martin Luther King, Jr.

TO STEP UP | De innerlijke reis brengt ons op het pad van bewust leven en voorleven vanuit onze intrinsieke creatiekracht. We beseffen we dat we de ruimte voor onze eigen visie en missie zelf scheppen. In een wereld waarin alles verbonden en wederzijds afhankelijk is, geven we vorm aan authentiek leiderschap gebaseerd op helderheid, creativiteit en compassie.

INNER NOMADS BLOG

Wakker worden in het hart

Wakker worden in het hart

Onze wereld verplicht verkleind. Verstoten uit de ratrace, bestaande structuren en dagelijkse gewoontes. Verward en beangstigd begeven we ons ineens buiten onze comfort zone. Het is voor ons besloten. We krijgen een flinke duw in de rug. Hup, je bent er klaar voor....

Lees meer
Liefde in tijden van corona

Liefde in tijden van corona

Wat een uitzonderlijke tijd is het toch. Op het moment dat ik dit schrijf, heeft de regering net besloten dat alle scholen, kinderdagverblijven en horeca de komende drie weken gesloten zullen zijn om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Zo fijn dat het...

Lees meer
Kiezen voor simpelweg zijn

Kiezen voor simpelweg zijn

Berichtjes, afzeggingen en change of plans alom vandaag - 'Wat een toestand'. Het coronavirus houdt de gemoederen in een snel verspreidende angstgreep. Deze tijd vraagt ons - dwingt ons - om af te remmen en rust te nemen. Ruimte te nemen. In een tijd waarin we meestal...

Lees meer

inner nomads podcast


Inner Nomads Podcast gaat over je innerlijke leidraad volgen. Persoonlijke notities, geleide meditaties en gesprekken voor en over hartwerkers en verschilmakers.

Verhalen en tools voor het bewandelen van je innerlijke reis. Om jezelf te leren kennen, je innerlijke kompas te gebruiken en een creatieve bijdrage te leveren vanuit eigenheid – in je leven, je werk en je relaties.

Vertrouwend dat iedere drempel in het leven een ingang is voor persoonlijke én collectieve groei. Dat jezelf zijn de belangrijkste bijdrage is die we kunnen leveren aan onszelf en aan elkaar.

 

Challenge_Over Miranda_240416 Mijn naam is Miranda, schrijver, spreker, coach en oprichtster van Inner Nomads. Ik inspireer mensen over de innerlijke reis en begeleid professionals en ondernemers die vanuit authenticiteit willen werken en hun missie willen manifesteren. Daarnaast adviseer ik merken en bedrijven op het gebied van communicatie, creatieve strategie en storytelling.

In de afgelopen tien jaar heb ik het innerlijke pad bewandeld via de wereld van persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei. Mijn uitdaging en passie liggen in het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse. Het gaat mij om de praktische toepasbaarheid van spiritualiteit en de dagelijkse integratie van intuïtie en bezieling: het leven als levende meditatie, in creatieve vrijheid.

Meer over mij, lees je hier.