Hoe potentie vorm krijgt

5 augustus 2019

Je verlangen naar meer is verankerd geraakt in je potentie. Het maakt je niet meer gehaast en vluchtig. Het voelt als een ambacht leren. Met je hoofd, je hart en je handen. Je oefent om een expert in jezelf te zijn.

Zodat je je vondsten kunt delen met anderen. Met doortastendheid gegraven, vakkundig afgestoft en liefdevol tentoongesteld. Je draagt je groei naar buiten toe.

Verlangen en groei zijn synoniemen geworden. Het is als een zaadje in de donkere aarde van nieuwsgierigheid, als het licht van aandacht en het water van ervaring.

Je verlangt, je groeit, je bloeit. Je vergaat, je graaft en stoft vakkundig af. Je leven wordt een liefdevolle tentoonstelling van hoe potentie in jouw tijd vorm krijgt.

#yourinnernomad

Liefs, Miranda

P.S. Speciaal voor de Leeuwenpoort van 2019 nam ik een innerlijke reis op, waarin we het archetype van de Leeuwenpoort verkennen, die leidt tot het hart van jouw manifestatiekracht. Je bent welkom en kunt je hier deze Manifestatie Meditatie aanschaffen.

P.P.S. In de Innerlijk Kompas Masterclass neem ik je mee op verkenning in jouw innerlijke landschap. Daar waar al jouw antwoorden liggen. Je kunt hier de opname van de laatste masterclass aanvragen (je krijgt direct toegang).

Inner Nomads | Navigeren vanuit je binnenwereld

 

Dit artikel delen: [ssba-buttons]

Misschien ook interessant voor jou

Innerlijke lenteschoonmaak

Innerlijke lenteschoonmaak

Mijn focus voor dit jaar is 'integratie'. Numerologisch gezien, is negen dan ook mijn persoonlijke jaargetal: het laatste jaar in een cyclus van negen jaren. Gevoelsmatig klopt dit voor mij helemaal. Ik haal mijn netten op van de afgelopen jaren, knoop losse eindjes...

Lees meer
Het medicijn van februari

Het medicijn van februari

Het medicijn van februari is bedding. Nog voor de vormen van het voorjaar zichtbaar zijn, beweegt de groei ondergronds door. Aftastend naar het licht. Nu we de contouren van onze creaties nog niet kunnen waarnemen, richten we ons deze maand op onze innerlijke...

Lees meer
Meereizen met de nieuwe maan

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer