HARTENREIS

Dagretraite naar je hart


Op zaterdag 15 februari 2020 komen we samen tijdens een hartverwarmende dagretraite in Amsterdam: Hartenreis. Een dag waarin thuiskomen in je hart centraal staat.

Het hart is, zoals de zon, de centrale bron van het leven. In Hartenreis neem ik je mee op een innerlijke ontdekkingstocht waarin we de diepte en de kracht van ons hart verkennen vanuit verschillende tradities en gezichtspunten.

Wat is naast de fysieke rol, de psychologische, energetische en spirituele rol van het hart?

De intentie van deze dagretraite is om je eigen hartkwaliteiten te bekrachtigen, voor het ervaren van healing, harmonie en verbinding.

HARTVERWARMENDE DAG


Hartenreis is een rijke en koesterende dag waarop je samen met andere innerlijke reizigers een inspirerende variatie van lessen en technieken aangereikt krijgt die je voor altijd bij je kunt dragen op je levenspad.

In deze dagretraite is er alle ruimte om zowel individueel te reizen als samen te werken om te verbinden en verdiepen.

Paden die we gaan bewandelen tijdens deze dagretraite:

  • Het hart als dirigent van het lichaamsorkest;
  • Het hart als poort naar zelfliefde;
  • Het hart als zetel van de ziel en innerlijke wijsheid;
  • Het hart als toegang tot heelheidsbewustzijn;
  • Het hart als bron van onze co-creativiteit. 

WERKWIJZE 


Voedende en inspirerende werkvormen en werkgebieden waar we mee zullen werken zijn:

  • Geleide meditaties waarin we diep innerlijk reizen voor inzicht, verbinding en healing;
  • Creatieve opdrachten die je inzicht verschaffen in je eigen processen;
  • Energetische oefeningen om je systeem te gronden, zuiveren en balanceren;
  • Oefening in reading via verbinding van hart-tot-hart;
  • Delen van ervaringen, inzichten en vragen;
  • Een betekenisvol ritueel voor creatie vanuit het hart.

Je ontvangt een bloemenremedie, samengesteld op basis van de hartenthema’s van deze dag die je gedurende de maand na deze retraite kunt gebruiken.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Zaterdag 15 februari 2020, 10 – 17 uur.
  • Okido Yoga Dojo, Van Ostadestraat in Amsterdam.
  • Je krijgt geleide meditaties, krachtige opdrachten, oefeningen en rituelen om je eigen hartkwaliteiten te ervaren en bekrachtigen.
  • Voorafgaand aan deze dagretraite hebben we contact via e-mail over je intentie, vraag of thema dat je mee wilt brengen naar deze retraite, zodat ik de begeleiding en de energie daarop kan afstemmen.
  • 149 euro (incl. btw), voor het gehele dagprogramma, inclusief koffie, thee, gezonde snacks en bloemenremedie (excl. lunch – deze kun je zelf meenemen of genieten in een van de fijne etablissementen in de Pijp, tijdens de lunchpauze).
  • We werken in een kleine groep. Er is plek voor ca. acht à tien deelnemers.

Reacties van deelnemers aan programma’s van Inner Nomads:

Met jou en de andere lichtwerkers hebben we tijdens de samenkomsten licht laten schijnen op alles wat diep van binnen is, dat daar klaarligt om gezien, gevoeld en gehoord te worden met ons hart.

De verbinding, het delen, herkennen, de bewustwording dat we al zolang samen hetzelfde leven leven, dat heb ik tijdens de bijeenkomsten ervaren.

Els, deelnemer Lichtwerkerscirkel 2018

De lichtwerkerscirkel is een hele mooie ervaring geweest die ik niet had willen missen. De bijeenkomsten waren momenten van rust, diepgang en echt samenzijn. Zeer welkom in de drukte en chaos van het gewone leven.

Miranda schept de essentiële basisvoorwaarden; een veilige en welkome sfeer met ruimte voor iedereen en ook voor lichtheid en lachen.

Bijzonder is hoe ze altijd de juiste woorden weet te vinden die de kern raken en haar begeleide meditatie zijn prachtig.

Door al het delen en luisteren naar elkaar, groeide er een bijzondere verbinding in de groep. Ik kwam er elke keer blij en opgeladen vandaan en uiteindelijk heeft het me meer bij mezelf gebracht. Ik kan het iedereen zondermeer aanraden!

Darina, deelnemer Lichtwerkerscirkel 2018

De Lichtwerkerscirkel heeft me een schat aan inspiratie, verdieping en inzichten gebracht. Miranda weet een fijne sfeer neer te zetten waarin alles mag en kan zijn.

Naast de innerlijke reizen en rituelen vanuit verschillende tradities, vond ik ook het oplopen met andere vrouwen, allen in verschillende levensfasen, een rijke ervaring waar ik mezelf en mijn uitdagingen op nieuwe manieren aan heb kunnen spiegelen.

Hoe je vanuit jouw licht jouw leven kan leven, daarvoor vind je in de Lichtwerkerscirkel de handvatten, verstilling en inspiratie. ❤

Kirsten, deelnemer Lichtwerkerscirkel 2018

De innerlijke kracht van Miranda en Inner Nomads kwamen voor mij tot uiting in dit mooie programma.

De omstandigheden die zij biedt, zorgde ervoor dat ik die zaken in mezelf kon uitnodigen: rust, liefde, geloof en vertrouwen. Dank dat je er bent.

Sandra, deelnemer Meditate with Me 2019

Deze innerlijke reis neemt je mee op weg naar een waarachtig leven. Door middel van meditatie en visualisatie kom je steeds dichter bij jezelf en je eigen waarheid.

Miranda deelt haar ervaring en ruime kennis op een aangename manier die goed toepasbaar is in je dagelijks leven.

Babette, deelnemer Meditate with Me 2019

Lieve Miranda, dank dat ik deel mocht nemen aan Meditate with Me. Ik vond het een prachtige reis.

Dank voor al je tips, je inspiratie, de mogelijkheid tot uitwisseling en natuurlijk je open hart. Veel liefs!

Stella, deelnemer Meditate with Me 2019

Een liefdevolle workshop die je inzicht geeft in je innerlijke wereld.

Deelnemer Meditate with Me 2019

Challenge_Over Miranda_240416

Miranda Slaman (1979) is oprichtster van Inner Nomads. Als innerlijke reisbegeleider nodigt ze je uit om je levenscreativiteit te voelen, je perceptie te verfijnen, je intuïtie te ontwikkelen en je zelfhelend vermogen aan te spreken. Zo zul je de punten weten te verbinden van je innerlijke leidraad.

Miranda heeft een achtergrond van ruim achttien jaar in zakelijke communicatie en creatieve strategie, Daarnaast bewandelde zij actief een innerlijk leerpad via de wereld van filosofie, persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling, psychologie, spirituele en sjamanistische tradities.

Ze herontdekte haar heldere vermogens, ontwikkelde haar healing- en readingkwaliteiten en brengt deze in tijdens individuele sessies, groepstrainingen en (online) retraites en workshops.

Meer over Inner Nomads en Miranda, lees je hier.