Selecteer een pagina

Vraag hier de opname van de gratis masterclass Geïnspireerd Spreken aan

Geïnspireerd

Spreken

GRATIS MASTERCLASS 

 

"
GRATIS MASTERCLASS
GEÏNSPIREERD SPREKEN

 

Bezield &

belichaamd

spreken

Je draagt een boodschap in je hart en een verhaal dat alleen jij kunt overbrengen. Welke stappen heb je te nemen om je ware stem in te zetten voor geïnspireerde verandering?

IK NEEM JE GRAAG MEE OP DIT PAD
"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het pad

In deze gratis masterclass Geïnspireerd Spreken ga je het volgende leren:

  • Wat houdt geïnspireerd spreken in en welke rol speelt het voor hedendaagse verschilmakers?
  • Zes misverstanden over sprekers en spreken voor een publiek die ons ervan weerhouden om ons verhaal op een waarachtige manier te delen op een podium.
  • Twee belangrijkste blokkades op geïnspireerd spreken die het ons onmogelijk maken om in te tappen op onze authentieke kracht – laat staan deze naar buiten te brengen.
  • Zes principes van Inspired Speaking: welke stappen en gezichtspunten bieden een stevig fundament voor jouw pad naar geïnspireerd spreken? 
  • Hét startpunt voor geïnspireerd spreken: ik laat je ervaren hoe je door jouw eigen poort naar bezield en belichaamd spreken kunt stappen.

Ontdek het pad naar waarachtig spreken en waarlijk gehoord worden

 

 

 

De opname

aanvragen

Je bent van harte welkom om aan te schuiven bij dit webinar. 

Na inschrijving ontvang je een e-mail van mij met de link naar de opname. Deze is tijdelijk beschikbaar

Dat het je mag inspireren!

Voel je welkom! Het is volledig gratis

Doe je mee?

Onze tijd heeft de inspiratiekracht van onze ware stem nodig en de diversiteit van al onze hartgeleide perspectieven.

Als je het jezelf gunt om werkelijk tot je essentie te komen en een stem te geven aan wie je bent en wat van betekenis is voor jou – dan verander jij, dan verandert je leven en breng je een rimpeling van wezenlijke connectie en positieve verandering teweeg.

Laat me je het pad tonen.

"
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over mij

MIRANDA SLAMAN

Mijn naam is Miranda Slaman (1979). Als schrijver, begeleider en trainer reis ik mee met creatieve hartwerkers en verschilmakers. Ik help bij het verkennen van je binnenwereld en vinden van je authentieke expressie. In je leven, je werk en bij het uitdragen van zielsmissie. 

Na vijftien jaar werkzaam te zijn geweest op het gebied van strategische marketing en communicatie, richtte ik in 2015 Inner Nomads op. Hier deel ik mijn eigen inspiratie en ervaringen over de innerlijke reis en over de tradities en modaliteiten uit alle windrichtingen die ik bestudeer, herinner en integreer in mijn leven en werk.

Ik werk als docent/trainer aan de Amsterdam Business School (Universiteit van Amsterdam)  en begeleidde in de afgelopen jaren vele mensen tijdens online retraites, cursussen en trainingen van Inner Nomads.

Mijn passie ligt in het verkennen van oorspronkelijkheid en het samenbrengen van tradities en culturen, van oost en west, van spiritualiteit en het alledaagse, van het zichtbare en het onzichtbare, van het persoonlijke en het zakelijke.