Creating things I wish existed

5 april 2018

Creating things I wish existed. Dat was het uitgangspunt toen ik nog geen naam, geen logo of duidelijk beeld had van wat uiteindelijk Inner Nomads zou worden.

De term ‘online retraite’ werd me intuïtief toegefluisterd. Online inspiratie en tools die je kunt gebruiken voor je persoonlijke en spirituele groei. Wanneer en waar je wilt. 

Omdat het mij gaat om de integratie van spiritualiteit in ons leven. Omdat ik het zelf miste toen ik 60 uur per week werkte en geen tijd dacht te hebben voor meditatiebijeenkomsten. Omdat ik ernaar verlang als ondernemende vrouw en moeder van twee jonge kinderen.

Geen tijd voor jezelf: niet van deze tijd

‘Geen tijd voor onszelf hebben’ is eigenlijk niet meer van deze tijd. Ik weet dat dat zo is en ik kan beide kanten van deze medaille invoelen. Vrijwel dagelijks.

Het gaat om onze groei. Onze bloei. Onze vrijheid. En het herinneren wie we werkelijk in essentie zijn, waren en worden. Waar we toe in staat zijn. Hoe we het leven kunnen co-creëren. Wanneer we in onze kracht gaan staan, ons durven laten raken, ons veilig leren weten, heeft alles en iedereen daar baat bij. Ons werk, onze partners, onze kinderen, onze familie en vrienden. Moeder Aarde. Het Universum.

Passie voor verbindende communicatie

Met Inner Nomads deel ik mijn passie voor verbindende communicatie, helderheid, schoonheid, groei en bloei. En steeds meer vanuit een krachtige zachtheid die ik leer te vertrouwen. Dat is mijn intentie. Dat is wat ik te delen heb. Dat het je mag inspireren.

En ook alvast dit: Inner Nomads is er ook voor jou als jij in jouw innerlijke proces bent gestuit op dat wat jij te delen hebt. Als jij voelt dat je een missie hebt en die wilt manifesteren. In de wereld wilt brengen. Op een manier de past bij jouw authentiekste zelf.

Liefs, Miranda

Ik ben benieuwd: Creëer jij dat waarvan je wenste dat het bestond? Iets waar je zelf naar verlangt of verlangde? Of heb je een idee en zou je dat graag willen manifesteren? Heb je je missie helder? Kun je hulp gebruiken bij het helder krijgen en het manifesteren van jouw missie? Hoe ziet die hulp er voor jou uit, denk je? Je bent van harte welkom om te vragen en te delen in de reacties hieronder.
Dit artikel delen: [ssba-buttons]

Misschien ook interessant voor jou

De kracht van zachtheid

De kracht van zachtheid

    Wat ik regelmatig terugkrijg van degenen die met mij zijn meegegaan op een innerlijke reis, is de zachtheid waarmee ze zichzelf hebben kunnen benaderen in het proces. Een mooier compliment kan ik niet bedenken, omdat ik ook ervaar hoe belangrijk dit...

Lees meer
Meereizen met de nieuwe maan

Meereizen met de nieuwe maan

  De nieuwe maan: tijd om de zaden van je visioenen te planten. Met liefde en in vertrouwen. Jezelf te omhullen met warmte en schoonheid. Ontdoen van ballast en ruimte maken Een maanfase om jezelf te ontdoen van onnodige ballast en je innerlijk kompas te...

Lees meer
Van controle houden naar hartcoherentie

Van controle houden naar hartcoherentie

De Intuition Journey Starter Kit is een 5-daagse reis om ons innerlijke kompas te kalibreren. We wandelen allemaal in onze eigen tijd en tempo. Afstemmen op de elementen voor gronding De journeys die ik maak voor Inner Nomads zijn net zo goed voor mijzelf. De...

Lees meer