COMMUNITY GATHERINGS


Community Gatherings van Inner Nomads: informele bijeenkomsten waarin ik mijn huidige inzichten en ervaringen deel, en waarin je de gelegenheid krijgt om af te stemmen op jouw eigen pad. We tunen gezamenlijk in op het ritme van de natuur en de collectieve ontwikkelingen. Ik begeleid je in een geleide meditatie om je proces te verdiepen en je eigen innerlijke wijsheid aan te spreke.

KIJKEN


Bekijk hieronder de opname van de voorlopig laatste Community Gathering die plaatsvond op zondag 21 juni2020. 

In het eerste deel van de gathering ga ik in op de thema’s die samenhangen met de nieuwe maan in Kreeft, de zomerzonnewende en de zonsverduistering, zodat we individueel kunnen invoelen hoe deze in ons bewegen, wat we ervan kunnen leren en wat we nodig hebben op het individuele pad dat we bewandelen.

De geleide meditatie begint na ongeveer 21 minuten. Pak er een notitieboek en een pen bij, zodat je gaandeweg notities voor jezelf kunt maken.

BIJLAGEN


Tijdens deze bijeenkomst refereer ik naar het werk van Stephen Jenkinson over thema’s als verlies en rouw. Een aanrader om je ervaring met en begrip hiervan te verdiepen.

Na de gathering heb ik een kaart getrokken voor iedereen die heeft deel genomen uit het Mystical Slaman Oracle card deck. Hieronder tref je de kaart en de uitleg. Voel hoe deze voor jou betekenis heeft.