Selecteer een pagina

Begin 2009 begon ik aan een cursus zenmeditatie. Wekelijks schoof ik zwetend en hijgend (en meestal nét te laat) aan bij een fijne avondmeditatiegroep. Het was mijn rustpunt in een vaak 60-urige werkweek op kantoor. Waar ik voor allerlei corporate klanten en merken, creatieve strategieën bedacht en uitvoerde samen met mijn evenzo gedreven en gepassioneerde collega’s. Een mooie tijd, maar ook een meer dan overvolle agenda en een enorme uitdaging om de balans te bewaren. Zowel in mijn energie als in de aandacht die ik had voor werk versus mijn privéleven.

Ik vond het moeilijk om mezelf vrij te maken voor een meerwekelijkse meditatie- of yogaklas. En ik liet me thuis ook makkelijk afleiden door alle andere things to do today. Achteraf gezien, was hier het zaadje geplant voor het idee van een online retraite. Toegankelijke en gevarieerde inspiratie, fijne geleide meditaties en praktische tools om mijn eigen innerlijke reis kracht bij te zetten. Waar en wanneer ik maar wilde.

Intellect en intuïtie: 1+ 1 = 3
In de jaren die volgden was het eigenlijk niet heel anders: een freelance leven en samen een gezin runnen heeft evenzoveel uitdagingen. Maar het was wel de tijd dat ik mezelf nog veel meer de ruimte en de durf toekende om mijn focus te verleggen naar mijn innerlijke pad. Via opleidingen, cursussen en workshops – ik begon me helemaal open te stellen voor wat er met mijn hart, mijn intuïtie resoneerde. Minder mijn gestudeerde, intellectuele ontwikkeling. Meer mijn organische, intuïtieve ontwikkeling. Zodat ik dat voor mezelf kon balanceren. En kon gaan ervaren hoe beide kanten van mezelf beter konden samenwerken.

Inner Nomads: support en inspiratie bij het kiezen voor jezelf
Met Inner Nomads komen beide werelden voor mij en in mij samen. Ik doe dit omdat ik weet wat een uitdaging het is om in het drukke bestaan en alle rollen die je uitoefent meer balans aan te brengen. Het kán wel. Door simpelweg regelmatig te kiezen voor jezelf. Door ruimte en tijd vrij te maken voor jezelf. Jezelf als prioriteit te zien.

Met alles wat ik breng met Inner Nomads hoop ik die stappen voor jou zo gemakkelijk en waardevol mogelijk te maken. Want we hoeven het niet allemaal alleen te doen.

Mooie reacties en… Delen is fijn!
Ik ben zo blij met de inschrijvingen die al zijn binnen gekomen. Dank jullie wel! Het blijft bijzonder voor mij om de mooie reacties te lezen naar aanleiding van de ervaringen met de Follow Your Inner Nomad challenge en het voedt mijn motivatie voor de Inner Flow online retraite nóg meer:

“Een geweldig initiatief waar ik veel aan heb gehad. Ik kijk met een mildere blik naar mezelf en naar de wereld om mij heen.”

“Jij straalt zowel met je houding als met je stem rust uit. Het heeft me ook uitgedaagd om weer meer met meditaties te gaan doen. Verrassend voor mij is dat ik ook de creatieve oefeningen erg fijn vond.”

“Het heeft me een rustpunt gegeven, positiviteit en een moment van opladen en het opdoen van kracht. Ik voel me wijzer. Ben gegroeid.”

“Super te zien hoe jij hier vorm aan geeft, zeer origineel en ik geloof op deze manier heilig op het slagen van dit soort online retraites.”

Mocht je je nog niet hebben ingeschreven en vrienden of collega’s hebben van wie jij denkt dat zij baat hebben bij een online retraite van Inner Nomads, dan nodig ik je graag uit om je hier aan te melden en de link te delen: www.innerflowretreat.nl. Je bent van harte welkom, en heel veel dank!

Heb je nog vragen?
Morgen deel ik graag de meest gestelde vragen over de Inner Flow retreat. Heb jij vragen waardoor je twijfelt om mee te doen? Mail ze mij en ik neem ze mee in de antwoorden.

Liefs!
Miranda